Mazda3 Forums banner

1 - 18 of 18 Posts

·
Moderator of donks
Joined
·
32,022 Posts
Discussion Starter #1
In my testing the behavior is the same on Firefox, IE, and Chrome:

* if you have the "quick reply" box visible at the bottom of the screen and try to quote a post it doesn't work
* if you collapse the "quick reply" box then quoting works

* the quick edit button doesn't work
* the normal edit ("Modify") button does work

* when quick edit and quoting don't work the result is a "Loading..." bar at the top of the browser that simply sits there forever
 

·
Registered
Joined
·
40,015 Posts
I have all the same issues, except when I click quick edit, the loading bar shows up at the top of the screen for only a split second, but doesn't do anything. Quoting does the same as in the OP.

Using FF 3.6.12 on Windows XP
 

·
Registered
Joined
·
14,337 Posts
[quote author=siscim23 link=topic=183031.msg3872175#msg3872175 date=1291231365]
I have all the same issues, except when I click quick edit, the loading bar shows up at the top of the screen for only a split second, but doesn't do anything. Quoting does the same as in the OP.

Using FF 3.6.12 on Windows XP
[/quote]

OK looks good now. Everyone else agree?
 

·
Registered
Joined
·
38,019 Posts
[quote author=halo0 link=topic=183031.msg3872157#msg3872157 date=1291230737]
O BY THE WAI I'M ON VISTA.
[/quote]

JOKE'S ON YOU THEN :lmao: :lmao: :lmao:

Mine's all working again. Good work Dan :) :goodjob:
 

·
Registered
Joined
·
12,364 Posts
[quote author=sdemo45 link=topic=183031.msg3872482#msg3872482 date=1291243334]
Nate, I do believe your new motto should be "The Forum SecretaryBitch."
[/quote]

Fixed.
 
1 - 18 of 18 Posts
Top