Mazda3 Forums banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
66 Posts
Discussion Starter #1
Hey everyone!

I am a new member to this forum, but have been around reading for about a year. I havnt done too much in depth searching on the forum but have recently started using the various resources within this site. A lot of good info, and a lot of good people.

I suppose I should get to the content of this message and why it belongs in this particular forum. :)

About 7 months ago I purchased an Mtec HID kit for my 3. It came with the adapters for our cars and it seemed to be the best choice I could find for $350. About 3 months after I purchased it one of the ballasts failed and had to ship it back to Japan ($55+$30 for return shipping) I got it back and now the system is acting up again. everytime I go over a bump the lights flicker (the kit does not have an extra wiring harness to connect the system directly the to battery, wheather that makes a difference or not I am not sure) It will also take 3 to 4 tries to get one of the bulbs to ignite. I have disconnected everything and reconnected it many times hoping it was a wiring problem and it's not. I have seen a few different kits offered by xenonexpert and others. I have a few questions regarding these kits.

Q: What kits are people buying the most of?

Q: What seems to be working the best? Apexcone, DDM, Polarion, Ultinon, Mtec, Pilot ect...

Q: Is anyone experiencing the same problems as I am with thier kits?

Im looking for suggestions, answers and solutions if anyone has any.

Thanks much, and I will be posting much more in the future.

Michael
 

·
Registered
Joined
·
66 Posts
Discussion Starter #2
Devin,

apparently I cant send PMs yet, if you could email me pics of your kits with some info that would be great.

Thanks
 
1 - 4 of 4 Posts
Top