Mazda3 Forums : The #1 Mazda 3 Forum - Reply to Topic
Thread: ABS LIGHT TRAC LIGHT ON Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Mazda3 Forums : The #1 Mazda 3 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
02-04-2020 11:17 PM
[email protected] Just to update today I’ve changed engine oil and transmission fluid also. I use mobile 1 synthetic 5w-30 and mobile 1 Synthetic gear oil 75-90. I’ve taken the battery out and made
Sure it was fully charged cleared all codes. While driving I got to about 35-40 mph then all warning lights popped back on also lost the speedometer
02-04-2020 11:13 PM
[email protected] Obd2 Report
02-04-2020 11:05 PM
[email protected] The parts I ordered from Detroit Axle, I’m very confident that I’ve installed the hub assembly and wheel bearings correct. This is not my 1st go around with wheel bearings but this is my 1st Mazda. I’m just really confused about it throwing so many codes.
02-03-2020 03:51 PM
lout were the parts fitted genuine, or ebay specials
are you confident you installed them correctly
02-03-2020 01:40 PM
[email protected] the car is 6 speed Manuel with the 2.5 liter engine
02-03-2020 01:35 PM
[email protected]
ABS LIGHT TRAC LIGHT ON

Every warning light on the dash is on. To give a little history it’s a 2010 Mazda 3S with 140,000 miles I replaced all four wheel bearings and ABS sensors there were no previews dash lights on before I did this. Now when driving the speedometer will quit working and the power steering will quit working and all the lights appear after being reset. Any ideas?

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome
8