Mazda 3 electrical problem - Mazda3 Forums : The #1 Mazda 3 Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 6 (permalink) Old 12-27-2009, 09:37 PM Thread Starter
Bicycle Rider
 
Join Date: Dec 2009
Location: Shreveport, LA
Posts: 2
Mazda 3 electrical problem

I have 2005 Mazda 3. Yesterday both turn and hazard signals, electric door locks and high beam indicator quit working and the brake warning light came on and stayed on. All fuses inside and under the hood checked out OK. Plenty of brake fluid. Any ideas
caddosmith is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 12-28-2009, 12:44 AM
Le Mans: Prototype Class
 
Join Date: Apr 2007
Location: So Cal
Posts: 1,319
Re: Mazda 3 electrical problem

Is the connector on the left side of the instrument cluster plugged in?

Sitting in the drivers seat.

So you have a fast______(your cars name here)????
ekanddsm is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 12-30-2009, 04:11 AM
Go-Kart Driver
 
Join Date: Sep 2009
Location: Surrey,British Columbia
Posts: 60
Re: Mazda 3 electrical problem

try unplugging all connectors to PJB and then reconnect it.If that dont work you might need a new one. its located under glove box
MzrL5 is offline  
post #4 of 6 (permalink) Old 12-30-2009, 04:43 PM
Go-Kart Driver
 
Join Date: Jul 2007
Location: Miami, FL
Posts: 68
Re: Mazda 3 electrical problem

[quote author=caddosmith link=topic=163738.msg3473061#msg3473061 date=1261967845]
I have 2005 Mazda 3. Yesterday both turn and hazard signals, electric door locks and high beam indicator quit working and the brake warning light came on and stayed on. All fuses inside and under the hood checked out OK. Plenty of brake fluid. Any ideas
[/quote]

I have this same exact issue, I can't figure it out and don't have the funds to be ripped off by the dealership
SpyderMonkey is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 01-01-2010, 05:11 PM Thread Starter
Bicycle Rider
 
Join Date: Dec 2009
Location: Shreveport, LA
Posts: 2
Re: Mazda 3 electrical problem

Thanks to MZRL5 suggestion of unplugging all the connections on the PJB and reconnecting them it solved the problem.

Thanks again

caddosmith
caddosmith is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 01-08-2010, 02:10 PM
Go-Kart Driver
 
Join Date: Jul 2007
Location: Miami, FL
Posts: 68
Re: Mazda 3 electrical problem

I forgot to reply, but yes, it was the connections on the PJB... thank you!!!
SpyderMonkey is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Mazda3 Forums : The #1 Mazda 3 Forum > Technical / Model / Performance > Powertrain 2004-2009 Mazda3 > Stock Issues

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Mazda3 Forums : The #1 Mazda 3 Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Image Verification
Please enter the six letters or digits that appear in the image opposite.

Registration Image

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome